Destinatii

Abonare newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru
si fii la curent cu ultimele noutati
Ana Last Minute powered by
Ana Tour & Travel

............................................................
 
Adauga adresa de e-mail :

Termeni si conditii utilizare website

Contract intre Utilizator si Ana Business Services SRL - Ana Tour & Travel

Ultima actualizare: 24.05.2018

 

Contract intre utilizator si Ana Business Services SRL denumita in continuare "Ana Business Services". Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza paginile de internet www.analastminute.ro, www.cazarelitoralbulgaria.ro, www.ofertelitoralgrecia.ro, www.ofertelitoralturcia.ro, www.oferte-ski-austria.ro si www.oferte-ski-bulgaria.ro

 

Site-uri

Site-urile mentionate mai sus va sunt oferite de Ana Business Services SRL, cu sediul in Str. Verigei, nr.3, bl1, scr.3, apt.132, sector 5, Bucuresti, Cod Postal 050321, Romania. Va rugam sa notati ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la aceasta adresa.

 

Acceptarea Termenilor & Conditiilor

Utilizand aceste Site-uri sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza aceste Site-uri in nici un fel.

 

Serviciile Ana Business Services

Ana Business Services va pune la dispozitie un sistem care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica oferte pentru diferite servicii turistice si va permite sa trimiteti o solicitare de oferta.

Puteti alege dintr-o multitudine de servicii din Site-urile noastre avand posibilitatea de a trimite cereri de oferta direct de pe Site-uri.

 

Ana Business Services actioneaza ca si Agent

Ana Business Services actioneaza ca si agent pentru terti furnizori cum sunt: hoteluri, pensiuni, altii (Furnizori de Servicii Turistice).

Ana Business Services nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe aceste Site-uri.

 

Informatiile publicate pe Site-urile noastre

Ana Business Services ofera prin intermediul Site-urilor sale informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site-uri pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu Furnizorul de Servicii Turistice, biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe Site sunt de actualitate.

Ana Business Services nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), ca informatia de pe Site-uri este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.

Ana Business Services  nu garanteaza ca informatia de pe Site-urie sale (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora sau din informatiile primite de la partenerii de servicii . Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei.

Hotelurile isi rezerva dreptul de a face modificari la programul de masa prezentat in site fara un avertisment prealabil.

 

Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice

Orice solicitare de oferta de pe Site-urile noatre va fi considerata drept intentia dvs. de a a afla informatii cu privinre la anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Toate serviciile turistice publicate pe Site-urile noastre sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor Site-urilor noastre.

 

Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

 

La momentul navigarii dvs. in Site-urile noastre, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu Ana Business Services pentru detalii complete.

 

Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de check-in si check-out.

 

Anulari/Modificari 

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa  in scris Ana Business Services despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Ana Business Services sau Furnizorul de Servicii Turistice accepta toate formele de cereri scrise. Direct Booking sau Furnizorul de Servicii Turistice nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma. 

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Ana Business Services  isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice.

 

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site-urile noastre si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in conturile Ana Business Services.

Ana Business Services  nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

Plata se poate efectua cu principalele carti de credit recunoscute si prezentate detaliat pe Site.

Ana Business Services sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor prin cartile de credit. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Ana Business Services  isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back. Daca rezervarea dvs. este platita cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervam dreptul de a cere o autorizatie scrisa din partea acelei persoane.

In cazul in care emitentul cartii dvs. de credit o cere, Ana Business Services sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a trimite biletele, voucher-ele sau alte documente de calatorie la adresa dvs. declarata la momentul emiterii cartii de credit. Informatia eronata despre aceasta adresa se poate reflecta in anularea rezervarii, intarzierea livrarii documenteleor de calatorie si poate determina cresterea tarifului confirmat. Va rugam sa va asigurati ca detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont.

In plus, pentru a minimiza efectele incercarii de fraudare a cartii dvs. de credit, inainte de a emite documentele de calatorie, ne rezervam dreptul de a efectua verificari aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. si o copie a cartii de credit, precum si un extras de cont recent.

Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb.

 

Utilizarea Site-urilor noastre

Ana Business Services nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-urile si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

Ana Business Services  nu garanteaza ca Site-urile sale nu pot fi afectate de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

 

Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs .

- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice

- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

- neutilizarea Site-urilor noastre in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase.

- interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-urilor noastre cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site-urile noastre.

 

Newsletter 

Puteti subscrie la newsletter-ul Ana Business Services , care va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

 

Interzicerea accesului pe Site

Ana Business Services  isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site-urile sale fara o notificare prealabila.

 

Responsabilitatea Ana Business Services 

Ana Business Services  nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-urilor sale sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site-urile sale.

Ana Business Services  este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor turistice achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caror valoare nu are limita).

 

Legaturi catre alte Site-uri

Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate.

Ana Business Services  nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate .

Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de Ana Business Services. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

 

Forta Majora

Ana Business Services nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta Ana Business Services sau furnizorii sai.

 

Modificari asupra Site-urilor noastre

Ana Business Services  poate modifica design-ul sau continutul Site-urilor sale, inclusiv oferta furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-urilor sale.

 

Copyright

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-urilor apartin Ana Business Services. Materialul continut pe Site-urile noastre sunt proprietatea Ana Business Services  sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.

 

Numele Ana Business Services precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in Site-urile noastre sunt marci ale Ana Business Services  sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari. 

Daca considerati ca fotografiile sau textele publicate pe site-urile noastre incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru prin formularul de contact disponibil in Pagina de Contact, mentionand pagina si continutul care contravin legii. Ana Business Services utilizeaza materiale promotionale puse la dispozitie de terti si nu poate controla sau verifica originea acestora. Ana Business Services va retrage imediat din site-urile sale orice material ilegal si va informa partea vatamata despre acest lucru.

 

Confidentialitate 

Politica de confidentialitate a Ana Business Services este accesibila la https://www.analastminute.ro/politica-de-confidentialitate-P19

Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre Ana Business Services  sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a Ana Business Services.

 

Politica de Securitate

Ana Business Services utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. Direct Booking se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a Ana Business Services.

Achizitiile online nu mai sunt de mult o noutate. Daca veti alege sa platiti cu cartea de credit, detaliile cartii dvs. de credit sunt criptate in timpul tranzactiei, determinand o securitate marita.

Ana Business Services utilizeaza tehnologia Secure Socket Layer (SSL) care asigura proceselor de achizitionare online prin intermediul cartii de credit, o securitate marita.

 

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Ana Business Services  isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea Site-urilo sale, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

 

Legea guvernanta

Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si Ana Business Services si este guvernat de legile din Romania.

 
Membru ANAT Contacteaza un agent
*Nume :
*Prenume :
*Telefon :
*Email :
Comentarii :
* - sunt obligatorii
Telefoane:
0767.362.018 - Cosmote
0726.341.712 – Vodafone

E-mail: rezervari@analastminute.ro