#0  db_rez->__construct() called at [/home/analastm/public_html/core/clase/abstract/db.php:134]
#1  db::query(SELECT `id_tematica` FROM `tematici_destinatii` WHERE `id_statiune` IN (261,3,2,260,251,258,257,255,4,263,5,254,262,256,259,253,274)) called at [/home/analastm/public_html/core/clase/abstract/db.php:171]
#2  db::obj_array(SELECT `id_tematica` FROM `tematici_destinatii` WHERE `id_statiune` IN (261,3,2,260,251,258,257,255,4,263,5,254,262,256,259,253,274)) called at [/home/analastm/public_html/core/main.php:217]
Oferte litoral Bulgaria / ski Bulgaria - all inclusive, Oferte Ski Bulgaria

Destinatii

Abonare newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru
si fii la curent cu ultimele noutati
Ana Last Minute powered by
Ana Tour & Travel

............................................................
 
Adauga adresa de e-mail :

Bulgaria - oferte litoral si ski, all inclusive

Cauta destinatie : Reseteaza

Arbanassi

Oferte cazare statiunea Arbanassi – Cazare hoteluri statiunea Arbanassi Informatii despre statiunea Arbanassi: Arbanassi este un sat pitoresc si un loc ...
Bulgaria - oferte litoral si ski, all inclusive
Detalii

Bansko

Oferte ski statiunea Bansko - Cazare munte ski statiunea Bansko Informatii despre statiunea Bansko: Altitudinea statiunii: 925 m. Cea mai inalta partie de ...
Bulgaria - oferte litoral si ski, all inclusive
Detalii

Borovets

Oferte ski statiunea Borovets – Cazare munte ski statiunea Borovets Informatii despre statiunea Borovets: Altitudinea statiunii Borovets: 1350 m. Cea mai ...
Bulgaria - oferte litoral si ski, all inclusive
Detalii

Bozhentsi

Bulgaria - oferte litoral si ski, all inclusive
Detalii

Chepelare

Oferte ski statiunea Chepelare – Cazare munte ski statiunea Chepelare Informatii despre statiunea Chepelare: Altitudine: 1155 metri; Tip statiune: ...
Bulgaria - oferte litoral si ski, all inclusive
Detalii

Dobrinishte

Oferte statiunea Dobrinishte
Bulgaria - oferte litoral si ski, all inclusive
Detalii

Gabrovo

Oferte cazare statiunea Gabrovo – Cazare hoteluri statiunea Gabrovo Informatii despre statiunea Gabrovo: Gabrovo este o regiune in centrul Bulgriei, care ...
Bulgaria - oferte litoral si ski, all inclusive
Detalii

Koprivshtitsa

Oferte cazare statiunea Koprivshtitsa – Cazare hoteluri statiunea Koprivshtitsa Informatii despre statiunea Koprivshtitsa: Koprivshtitsa este un oras ...
Bulgaria - oferte litoral si ski, all inclusive
Detalii

Pamporovo

Oferte Pamporovo iarna Bulgaria | Oferte ski Pamporovo Despre statiunea Pamporovo: Staţiunea Pamporovo este a doua cea mai mare statiune montana de schi, dupa ...
Bulgaria - oferte litoral si ski, all inclusive
Detalii

Pravets

Oferte cazare statiunea Pravets – Cazare hoteluri statiunea Pravets Informatii despre statiunea Pravets: Orasul Pravets este amplasat la poalele Muntilor ...
Bulgaria - oferte litoral si ski, all inclusive
Detalii
1 2

Despre Bulgaria - oferte litoral si ski, all inclusive

Bulgaria - oferte litoral si ski, all inclusive 1

Oferte litoral Bulgaria | Sejururi all inclusive Bulgaria

Locuri de vizitat în Bulgaria

Bulgaria este în topul destinațiilor de vacanță al românilor. Este perioada în care sunt la mare căutare oferte litoral Bulgaria. Pe lângă mare și plajă, Bulgaria oferă și alte atracții turistice interesante. Dacă aveți planuri de vacanță în Bulgaria iată câteva locuri pe care să le vizitați.

La malul mării din Bulgaria se află pitorescul oraș Balcik, despre care se spune că a fost locul de suflet al Reginei Maria. Până în 1940 a fost între granițile României. În 1921, aia a fost una dintre reședințele de vară ale Reginei Maria.


I se mai spune și „Castelul liniștit” și combină elementele ale stilurilor mediteraneean și maur. Parcul din preajma castelului a fost amenajat de o echipă de arhitecți și grădinari renunmiți în vremea Reginei. Datorită numeroaselor plante care se regăsesc aici, parcul a fost transformat de bulgari într-o grădină botanică superbă. E un loc pe care nu trebuie să-l ratați dacă găsiți oferte litoral Bulgaria atractive.


Oferte litoral Bulgaria. O escapadă la Veliko Târnovo

Dacă reușiți să prindeți o vacanță din lista de oferte litoral Bulgaria puteți să trageți o fugă și până în Veliko Târnovo. Acesta are o istorie de 5.000 de ani și este așezat pe un deal imens din calcar. A fost capitală în timpul celui de-al Doilea Țarat, între 1185 și 1396. În zona istoriceă o mare parte din case și-au păstrat arhitectura veche, stilul Renașterii Naționale.

Străduțele din Veliko Târnovo sunt înguste, pavate cu piatră. De asemenea, foarte aproape de Veliko Târnovo, la doar câțiva kilometri, este satul Arabanasi. Aproape toate casele tradiționale sunt conservate. A fost fondat în sec al XVI-lea și este protejat UNESCO.

Și pentru ca ziua în care vă rupeți de mare și plajă pentru a vedea și altceva în Bulgaria să fie completă vă recomandăm să vizitați și Hotnitsa, tot lângă Veliko Târnovo. Este vorba despre un mic paradis, unde găsiți o vegetație luxuriantă, un lac cu o apă de culoarea smaraldului, un canion de aproximativ 2 kilometri, cu podețe și poteci de lemn precum și ocascadă spectaculoasă.  Nu ratați acest loc dacă găsiți oferte litoral Bulgaria atracive pentru vara aceasta.


Oferte litoral Bulgaria. „Pădurea de Piatră” din Bulgaria


Un alt loc interesant, mai aproape de litoral este Pobti Kamani, un obiectiv turistic despre care se spune că este unic în lume. I se mai spune și „Pădurea de Piatră”. Este compus din coloane de piatră cilindrice aflate pe un mic deșert care se întinde pe o suprafață de aproximativ 7 kilometri pătrați.

Coloanele de piatră au o suprafață poroasă, sunt înalte de până la 6 metri și au grosimi între 30 de centrimetri și 3 metri. Despre formarea acestor coloane există mai multe teorii. Unii spun că s-au format organic, prin acțiunea coralilor, alții spun că prin eroziunea rocilor, formarea de nisip și concrețiuni calcaraoase.

Dacă reușit să prindeți una dintre oferte litoral Bulgaria în vara aceasta nu uitați să includeți aceste destinații turistice pe lângă plajă, soare și mare.   

All inclusive Bulgaria. Sfaturi de drum și prețuri

Dacă ați cumpărat o vacanță all inclusive Bulgaria trebuie să știți și câteva lucruri despre drumul până acolo, pentru a nu exista cheltuieli în plus, cum ar fi de exemplu o amendă pe care puteți să o evitați.  Din experiența turiștilor români care și-au făcut vacanțe all inclusive Bulgaria, polițiștii nu te opresc inutil, însă sunt foarte drastici dacă ai depășit viteza și cu un singur kilometru.

Limitele sunt de 50, 90 și 120 de kilometri la oră. Cei mai mulți polițiști sunt în special în drumurile care merg spre litoralul bulgăresc și pe șoselele care duc spre Grecia și Turcia.

Drumurile principale sunt destul de bune, însă încercați să mergeți pe șosele europene și naționale. De asemenea, foarte impotant, pe drumurile principale indicatoarele sunt atât în litere chirilice, dar și în alfabet latin. Însă, ar fi mai bine ca, în cazul în care aveți de petrecut o vacanță all inclusive Bulgaria, să studiați cât de cât alfabetul chirilic.

Turiștii români care au mai fost pe litoralul bulgăresc spun că vă descurcați fără probleme în stațiuni în limba engleză. Mai mult, în unele locuri puteți comunica și în limba română cu personalul hotelului sau restaurantului.


All inclusive Bulgaria. Sfaturi pentru ieșirile în afara complexului hotelier

Dacă vara aceasta aveți parte de o vacanță all inclusive Bulgaria mai trebuie să știți și că puteți în unele locuri să schimbați lei în leva, însă nu la un curs foarte bun. Cel mai bin ear fi să scoateți bani de la un bancomat. Conversia se face automat.

Puteți plăti și cu cardul, însă doar în orașe și la magazinele mari. În rest, cei mai mulți comercianți vor plata cash, în leva.
Dacă vreți să ieșiți la plimbare prin stațiune, în afara de sejurul all inclusive Bulgaria, trebuie să știți câteva lucruri despre plata în restaurante și alte locuri. Ca și în România, bacșișul este o practică comună.

Se dă cam 10%, însă în unele localuri există direct, pe bonul de consumație o taxă care înlocuiește bacșișul. Prin urmare, citiți cu atenție bonul, să nu plătiți bacșișul de două ori. De asemenea, se mai oferă bacșișuri și la șoferii de taxi, saloane de înfrumusețare și de relaxare sau la ghizii turistici.

Dacă vreți să mergeți cu taxiul citiți cu atenție prețurile. Cel mai sigur ar fi să-i cereți recepționerului să vă cheme un taxi, de la o companie cunoscută și sigură.

În ceea ce privește prețurile, pentru vizitele extra în vacanțele all invlusive Bulgaria, trebuie să știți că o vizită la un muzeu, de exemplu, costă în jur de 5 leva. O sticlă de vin costă în jur de 30 de leva. De asemenea, o intrare la un aquapark este în jur de 35 de leva pentru adulți și jumătate pentru copii, iar un șezlong într-un astfel de complex este cam 7 leva.

Despre Bulgaria:

Localizata in Peninsula Balcanica, Bulgaria se invecineaza cu Romania, Marea Neagra, Turcia, Grecia, Serbia si Muntenegru.

Mai mult de jumatate din suprafata Bulgariei este acoperita de dealuri si munti, dominati de Muntii Balcani, ce fac legatura dintre Dunare si Marea Egee, urmati de Muntii Rodope, ce delimiteaza granita cu Grecia in sud si se contunua cu Muntii Rila, in care varful Musala atinge cea mai impresionanta inaltime, 2925 m.

Atractiile turistice din Bulgaria sunt date de peisajul montan si litoralul Marii Negre, cunoscut pentru nisipurile fine, specifice acestei tari.

 

Oferte sejur cazare hoteluri Bulgaria | oferte ski statiuni montane Bulgaria | oferte litoral statiuni litoral Bulgaria | oferte speciale early booking si reduceri cazare Bulgaria | vacante oferte ieftine in Bulgaria | oferte last minute munte si litoral Bulgaria | regiuni din Bulgaria | oferte autocar Bulgaria | hoteluri apartamente pensiuni statiuni Bulgaria | oferte de turism Bulgaria iarna | oferte Paste Bulgaria | city break Bulgaria | cele mai bune oferte pentru Bulgaria | cele mai bune hoteluri litoral si ski Bulgaria | agentia Ana Tour & Travel Bulgaria

 

Membru ANAT Contacteaza un agent
*Nume :
*Prenume :
*Telefon :
*Email :
Comentarii :
* - sunt obligatorii
Telefoane:
0767.362.018 - Cosmote
0726.341.712 – Vodafone

E-mail: rezervari@analastminute.ro