Destinatii

Abonare newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru
si fii la curent cu ultimele noutati
Ana Last Minute powered by
Ana Tour & Travel

............................................................
 
Adauga adresa de e-mail :

Termeni si conditii utilizare website

TERMENI SI CONDITII UTILIZARE WEBSITE

 

1. TERMENI

Orice fel de comunicare si informatie initiata prin intermediul paginii web www.analastminute.ro va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand acordul total intre dumneavoastra ca si utilizator si www.analastminute.ro.

Site-ul www.analastminute.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anuntul prealabil. Termenii si conditiile ca si modificarile acestora intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului acord, inclusiv modificarile survenite.

2. SCURTA DESCRIERE

Pagina web www.analastminute.ro este un site de turism, unde sunt prezentate oferte de sejururi, cazari, bilete avion, transferuri, servicii, informatii utile si stiri legate de activitatea de turism intern sau extern.

3. CONFIDENTIALITATE

Pentru a procesa cererile de rezervare, a va furniza informatii utile, a raspunde intrebarilor Dvs. si pentru a tine evidenta despre folosirea site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele Dvs., adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre. Site-ul analastminute, detinut de agentia tour operatoare Ana Tour & Travel, se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri care asigura buna functionare a acestui site. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal. Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre Dvs: adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare

folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de Ana Tour & Travel prin intermediul site-ului analastminute.ro au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site, dar si a serviciilor agentiei noastre.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Ana Tour & Travel va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Ana Tour & Travel a serviciilor solicitate pe internet. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere, pe care sa o trimiteti apoi prin email la office@analastminute.ro

4. LIMITARI DE RESPONSABILITATE

Agentia Ana Tour & Travel, prin website-ul www.analastminute.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in agentia noastra dar si corectitudinea informatiilor furnizate. Cu toate acestea, materialele si informatiile continute in acest Website sunt furnizate in scop de informare generala. Ana Tour & Travel nu garanteaza in nici un fel: acuratetea sau caracterul complet al informatiei sau al materialelor cuprinse in acest Website (incluzand erori faptice, tipografice si tehnice); disponibilitatea spre folosire a oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apartinand unor terti; sau utilitatea continutului acestui Website, in intreg sau in parte. In mod expres, esti de acord ca www.analastminute.ro nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Esti de acord sa protejezi si sa asiguri www.analastminute.ro si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu.

5. LEGI SI JURISDICTIE

Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.

6. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT

Continutul paginilor site-ului web www.analastminute.ro. este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Ana Tour & Travel. Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Ana Tour & Travel. Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini si de asemenea nu aveti voie sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului. Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la office@analastminute.ro

In situatia in care o persoana expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site, isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea  invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Ana Tour & Travel, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea Ana Tour & Travel, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin Ana Tour & Travel, astfel ca orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere catre site a informatiilor ori materialelor respective. Prin publicarea acestei informari si prin decizia dvs. de a accesa si utiliza site-ul www.analastminute.ro sunteti de accord cu acestea si va angajati sa le respectati.

Pentru orice fel de nelamuriri, intrebari, informatii suplimentare dar si pentru a cere acordul Ana Tour & Travel de a utiliza informatiile publicate pe site puteti oricand trimite o cerere in acest sens pe adresa de e-mail: office@analastminute.ro

 

Membru ANAT Contacteaza un agent
*Nume :
*Prenume :
*Telefon :
*Email :
Comentarii :
* - sunt obligatorii
Telefoane:
0767.362.018 - Cosmote
0726.341.712 – Vodafone

E-mail: rezervari@analastminute.ro